• Winnaar kinderboekwinkelprijs
  • Bestel hier een gesigneerd boek
  • Meer dan 20.000 boeken verkocht
  • Deel 3 verschijnt 28/9/21

Maranke Rinck & Martijn van der Linden

Martijn is illustrator en Maranke is schrijver. Ze hebben samen al heel wat veel vertaalde en prijswinnende prentenboeken gemaakt. Bob Popcorn is hun eerste gezamenlijke leesboek, het is inmiddels een serie en die wordt uitgegeven door Querido. Martijn en Maranke zijn getrouwd en ze hebben drie bijzonder leuke kinderen.

 

 

Martijn werkt al twintig jaar als illustrator. Hij werkt vaak samen met Maranke, maar tekent en schildert ook vaak voor andere schrijvers zoals Edward van de Vendel, Erna Sassen en Arthur Japin. Hij won veel prijzen waaronder de Woutertje Pieterse Prijs en het Gouden Penseel en zijn werk verschijnt over de hele wereld.

 

Kijk voor meer informatie op zijn website!

www.martijnvanderlinden.nl

 

Maranke schrijft al sinds ze een pen kan vasthouden verhalen voor kinderen. Maar voor ze kinderboekenschrijver werd, werkte ze eerst een hele tijd in het onderwijs. Nu geeft ze geen les meer, maar ze vliegt nog wel het hele land door om kinderen en volwassen enthousiast te maken voor lezen en schrijven. Maranke won verschillende prijzen, waaronder de zilveren griffel en de Kinderboekwinkelprijs. Veel van de boeken die ze samen met Martijn heeft gemaakt zijn vertaald in allerlei talen. 

 

Kijk voor meer informatie op haar website!

www.marankerinck.nl