• Winnaar kinderboekwinkelprijs
  • Bestel hier een gesigneerd boek
  • Al meer dan 60.000 boeken verkocht
  • Nu ook een Bob Popcorn prentenboek!

Nieuws

 

De VOORLEES MAGNETRON

We hebben een voorlees-voorstellinkje gemaakt van ons prentenboek Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen. Tijdens onze Bob Popcorn feestjes laten we die zien op het digibord, of scherm. Maar op kleinere locaties is er niet altijd zo'n handig scherm. Geen probleem! Dan gebruiken we gewoon onze VOORLEES MAGNETRON!

Lees meer »

Kinderboekenweek Bob Popcorn feestjes

De Kinderboekenweek komt eraan! Martijn en Maranke gaan lekker veel op pad en ze geven Bob Popcorn feestjes door het hele land. Veel van die feestjes zijn niet openbaar, maar gelukkig komen ze ook op genoeg plekken waar jij bij kunt zijn! 

Lees meer »

Vijf redenen voor het maken van een Bob Popcorn prentenboek

Ja! Maar eh.... ook NEE. Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen is NIET deel 5 in de Bob Popcorn serie. Die komt er heus nog wel, no worries. Maar dit is een prentenboek. Dat betekent dat een verhaal wordt verteld met niet zoveel tekst en veel grote kleurenillustraties. Meestal zijn prentenboeken bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of 4. Om steeds weer opnieuw te lezen. Maar ook voor oudere kinderen zit er genoeg in dit boek om plezier aan te bleven. Waarom ineens een prentenboek? Niet boos worden. Niet ontploffen! We hebben we er onze redenen voor. Vijf, om precies te zijn. 

Lees meer »

Bobs mandala kleurplaat

Tekenen en kleuren kan helpen tegen drift. Probeer het maar eens met Bobs mandala kleurplaat. Zorg wel dat je potloden goed geslepen zijn en of je viltstiften het nog goed doen!  

Lees meer »

Bob Popcorn op Zomerfestival

Kom je ook naar het In de Wolken Zomerfestival met Bob Popcorn? Tussen 14:00 en 15:00 kun je komen genieten van Bob Popcorn, De Grote Bob Popcorn Quiz spelen,  je boek laten signeren en nog meer! De rest van de dag zit ook nog eens bomvol workshops en leuke optredens van andere auteurs.

Lees meer »