Nieuws

 

Bob Popcorn boekpresentatie en jubileumfeestje

Begin juni verschijnt ons nieuwe boek: Verzin en teken met Bob Popcorn. Een creatief doe-boek voor alle fans van Bob, maar ook voor iedereen die zin heeft om verhalen te verzinnen en te tekenen. Het boek zit vol grappige korte Bob Popcorn verhaaltjes, strips, schrijf- en tekentips en leuke opdrachten waarmee je net zo eigenwijs gaat denken als Bob . 

Lees meer »

Bob Popcorn op het NOS journaal!

Samen met andere heel toffe, grappige en mooie boeken kwam Bob Popcorn uitgebreid in beeld in dit item op het journaal. Hoera leesplezier! Wat een fijne scholen, waar de klassen uitpuilen van de kinderboeken. Dat zien wij graag. 

Lees meer »

Bob Popcorn stripverhaaltje

In het Bob Popcorn verzin- en tekenboek  staan ook strips en korte verhaaltjes over Bob. Hieronder kun je vast zo'n stripverhaaltje bekijken. In het boek volgt na een stripverhaaltje nog een leuke opdracht waarbij je zelf ook iets gaat tekenen en/of schrijven.

Lees meer »

Een heel bijzonder boek!

Hoe teken je een verliefde Bob Popcorn? Of een ontplofte Bob? Hoe maak je een verhaaltje of titel grappig? En wat is een cliffhanger?In dit boordevolle creatieve doe-boek ontdek je hoe je op briljante ideeën komt en hoe je net zo eigenwijs kunt denken als Bob. Met de leukste opdrachten en creatieve schrijf- en tekentips, zodat je moeiteloos geweldige personages, stripverhalen, dialogen en maiskorrel-grappen verzint. Een lekker dikke paperback vol strips, verhaaltjes, taalpuzzels en teken- en schrijfopdrachten.

Lees meer »

Bob Popcorn feestje in boekwinkel Daan Nijman

Op zaterdag 6 april om 14.00 uur geeft Bob Popcorn een boekenfeestje in boekwinkel Daan Nijman in Roden. Schrijver Maranke Rinck en illustrator Martijn van der Linden - de makers van de Bob Popcornboeken - zitten klaar om de kinderen te ontmoeten. Uiteraard nemen zij Bob Popcorn mee naar het feestje.

Lees meer »

Bob Popcorn vierde feest in België

Wat was het een feest in Antwerpen en Brugge. De bib Permeke en bib Brugge knalden bijna uit elkaar van alle enthousiaste kinderen. We hebben genoten. Hieronder wat plaatjes van onze optredens. 

Lees meer »

Weekendje België met Bob Popcorn

Bob Popcorn gaat naar België 🎉 In het weekend van 2 en 3 maart vieren we niet één, maar TWEE Bob Popcorn feestjes! Zaterdag op het Kabaal Festival in Antwerpen. En zondag op het Jeugdboekenfeest in Brugge. Naast Bob zijn er nog VEEL MEER leuke activiteiten, bijeenkomsten en voorstellingen dus kom vooral! Toegang is gratis. Kom wel op tijd in Antwerpen, want er is beperkt plek. Bij het Jeugdboekenfeest in Brugge moet je van te voren een plaatsje reserveren. (Update: op dit moment zijn er geen kaartjes meer te krijgen voor Brugge, maar neem even contact op met de organisatie mocht je daar heel graag bij willen zijn.)

Lees meer »

Winnaar nieuwsbrief wedstrijd

In de laatste Popcorn Post, de nieuwsbrief van Bob Popcorn, stond een rebus waarmee je twee gesigneerde art-prints kon winnen. We kregen ontzettend veel mails binnen, dank jullie wel daarvoor! Het is tijd voor de oplossing en de bekendmaking van de winnaar!

Lees meer »