Nieuws

 

Weekendje België met Bob Popcorn

Bob Popcorn gaat naar België 🎉 In het weekend van 2 en 3 maart vieren we niet één, maar TWEE Bob Popcorn feestjes! Zaterdag op het Kabaal Festival in Antwerpen. En zondag op het Jeugdboekenfeest in Brugge. Naast Bob zijn er nog VEEL MEER leuke activiteiten, bijeenkomsten en voorstellingen dus kom vooral! Toegang is gratis. Kom wel op tijd in Antwerpen, want er is beperkt plek. Bij het Jeugdboekenfeest in Brugge moet je van te voren een plaatsje reserveren. (Update: op dit moment zijn er geen kaartjes meer te krijgen voor Brugge, maar neem even contact op met de organisatie mocht je daar heel graag bij willen zijn.)

Lees meer »

Winnaar nieuwsbrief wedstrijd

In de laatste Popcorn Post, de nieuwsbrief van Bob Popcorn, stond een rebus waarmee je twee gesigneerde art-prints kon winnen. We kregen ontzettend veel mails binnen, dank jullie wel daarvoor! Het is tijd voor de oplossing en de bekendmaking van de winnaar!

Lees meer »

Zelf een popcornmachine maken

Heb je zin in popcorn? Maar is er geen fornuis of magnetron in de buurt? En zeker ook geen popcornmachine te bekennen? Dan maak je er toch zelf een? Dat kan van twee lege blikjes. Hoe? Dat wordt heel leuk uitgelegd in dit filmpje. Doe wel voorzichtig hoor, als je dit ook wilt proberen en vraag vooral even hulp.  

Lees meer »

Speciaal voor nieuwsbrief abonnees

Heb jij je al jij al ingeschreven voor de Bob Popcorn nieuwsbrief? Dat kan bijvoorbeeld HIER.  Dan ontvang je zo af en toe Popcorn Post met nieuwtjes, tips voor activiteiten en leuke win-acties. En dan mag je meedoen met de wedstrijd in dit bericht!

Lees meer »

Popcorn beestjes maken

Laat je fantasie los op popcorn. Maak er popcorn beestjes van!  Gebruik je eigen popcorn op een papier. Of nog makkelijker: download de werkbladen onder de afbeeldingen.

Lees meer »

Bobs boosheidsmeter

Iedereen is weleens boos. Maar HOE boos voel jij je? Ga je al bijna ontploffen? Wat heb je nodig? Om je te helpen hierover te praten, en op tijd aan te geven wat je voelt, kun je Bobs boosheidsmeter gebruiken. 

Lees meer »

Kinderboek 7-9 jaar

Kinderen 7-9 jaar. Dat staat vaak aangegeven bij de Bob Popcorn boeken, op websites, of op de kasten in boekwinkels. Of er staat 5+. Hoe zit dat nou?

Lees meer »

Creatief met Bob: aankleedpop

Kleur en knip hoeden, haren, kleren, brillen en zo voort... Plak ze op de maiskorrel, geef hem of haar een make-over. Zo maak je een of meer nieuwe vrienden waarover je zelf allerlei verhalen kunt verzinnen. Maak er een mooi kunstwerk van, veel plezier!

Lees meer »