• Winnaar kinderboekwinkelprijs
  • Bestel hier een gesigneerd boek
  • Meer dan 50.000 boeken verkocht
  • Deel 4 ligt NU in de winkel!

Nieuws

 

Popcorn Bob

De serie Bob Popcorn is mooi vertaald in het Engels en ook in het Duits. Dat is fantastisch, onze Bob kan dus over de HELE wereld worden gelezen. We hebben meegedaan aan Engelse festivals, kregen online en in buitenlandse kranten mooie reviews,  toffe Engels en Duitse lezerspost en mailtjes. Én ik werd zelfs online geïnterviewd in de oudste kinderboekwinkel in New York... Maar even over de reacties in Amerika. Hoe zijn die eigenlijk? 

Lees meer »

Bob Popcorn feestje Woudrichem

Woensdagmiddag 22 maart zijn we in Woudrichem en geven daar een superleuk Bob Popcorn feestje. Jij kunt erbij zijn, het is helemaal gratis! Klik op de link onder de foto om een plaatsje te reserveren. 

Lees meer »

Stroopwafel popcorn recept

Onze goeie ouwe Bob heeft de pest aan het snertweer van de afgelopen dagen. Daarom hebben we hem opgevrolijkt met zelfgemaakte stroopwafel popcorn. Kun jij ook een oppeppertje gebruiken? Of heb je zin in een nieuw popcorn experiment? Wij gebruikten uit de losse pols het stroopwafel popcorn recept van bakkriebels.nl.

Lees meer »

Leesweken Kinderjury begonnen

De Kinderjury is de belangrijkste lezersprijs voor kinderboeken in Nederland! Vandaag beginnen de Leesweken: alle kinderen van de leeftijd 6 t/m 12 jaar lezen gedurende deze negen weken onder andere boeken uit de Tiplijst, waar Bob Popcorn Meesterkok ook op staat!

Lees meer »

Bob Popcorn Meesterkok Kinderjury

Voor het vierde jaar op een rij staat het nieuwste Bob Popcorn boek op de tiplijst van de Kinderjury. Dit keer is het Bob Popcorn deel 4: Meesterkok en Bob is er erg mee in zijn nopjes. 

Lees meer »

Kinderboekenambassadeur op NOT

Op woensdag 25 januari verzorgt de Kinderboekenambassadeur en illustrator Martijn van der Linden een interactieve sessie over de functie van illustraties in leesboeken. Hij doet dit aan de hand van zijn boeken over Bob Popcorn. De sessie vindt plaats in Studielokaal 01 Didactiek van 15:30 uur tot 16:15 uur.

Lees meer »

Bob Popcorn feestjes kerstvakantie

Kom je ook naar een Bob Popcorn feestje in de kerstvakantie? We zijn te vinden in vier bibliotheken, zie de agenda hier op de pagina. Als je op een link klikt, kun je meteen kaartjes regelen. 

Lees meer »

Luisterboeken Bob Popcorn

Je wist vast al dat je ook naar Bob Popcorn kunt luisteren! De luisterboeken zijn o.a. te vinden op Storytel, maar je kunt ze ook kopen en downloaden bij bijvoorbeeld Libris boekhandels. 

Lees meer »