• Winnaar kinderboekwinkelprijs
  • Bestel hier een gesigneerd boek
  • Meer dan 35.000 boeken verkocht
  • Deel 4 ligt NU in de winkel!

Nieuws

 

De Grote Vriendelijke 100

De Grote Vriendelijke 100 favoriete kinderboeken Aller Tijden editie 2022 is bekend gemaakt. Bob Popcorn staat er dit jaar ook op, wat een eer! Dank aan alle lieve stemmers, jullie hebben extra veel popcorn verdiend vanavond!

Lees meer »

Martijn van der Linden in Parool

Wist je al dat de tekenaar van Bob Popcorn, Martijn van der Linden, sinds dit jaar ook de Kinderboekenambassadeur van Nederland is? Joukje Akveld interviewde hem voor Het Parool over zijn missie. Natuurlijk gaat het ook over Bob!

Lees meer »

Bob Popcorn Meesterkok muts

De eerste twee Bob Popcorn Meesterkok feestjes zitten erop, het was een enorm druk en feestelijk weekend in kinderboekwinkel De Kleine Kapitein en boekhandel Paagman! We hebben eindeloos veel boeken gesigneerd en heel veel superleuke kinderen ontmoet en verhalen gehoord. Kom jij ook een keer langs? Kijk even in de agenda waar en waneer we in de buurt zijn. 

Lees meer »

Bob Popcorn serie

Het vierde boek ligt in de winkel! Bob Popcorn Meesterkok, wat zijn we trots! Een serie boeken maken waar jonge lezers met zoveel plezier induiken, dat is toch prachtig!

Lees meer »

Bob Popcorn Meesterkok feestjes

Vanaf MORGEN ligt Bob Popcorn Meesterkok in de boekwinkel! Om dat te vieren geven Martijn en Maranke gezellige Bob Popcornfeestjes in boekhandels en bibliotheken. Kom je ook? Je kunt je boek laten signeren, de makers alles vragen, met Bob op de foto EN alles horen over het nieuwste verhaal. Je gaat ook nog eens tekenen op JE EIGEN koksmuts!

Lees meer »

Bob Popcorn Meesterkok

Het 4e deel van Bob Popcorn: Bob Popcorn - Meesterkok, ligt vanaf 8 november in de boekwinkel! Hoera! Heel veel leesplezier allemaal! En : leessmakelijk 🍿

Lees meer »

Bob Popcorn deel 4

Joehoe! Vanaf 8 november ligt deel 4 van Bob Popcorn: Bob Popcorn - Meesterkok, in de winkel. Zeker zijn van een exemplaar? Reserveer er dan nu vast een bij je favo boekhandel!

Lees meer »

Bob Popcorn traktatie

Ben je binnenkort jarig en mag je trakteren? Dat kan met Bob Popcorn! Wat dacht je bijvoorbeeld van het idee van Bas Maliepaard? Hij trakteerde de leerkracht van zijn kind op een Bob Popcorn boek en gaf de rest van de klas een mooie bak popcorn met kleurplaat! En @boekinelkehoek trakteerde ook op een zakje popcorn met boek voor de klas. De andere traktaties vinden wij ook ontzettend leuk.

Lees meer »

Stem Bob Popcorn in de GV100

Wat zijn de 100 allermooiste, allerleukste, allerbeste boeken aller tijden? Het is natuurlijk een onmogelijke taak, maar je kunt je persoonlijke top-5 lijstje doorgeven op Hebban. Vorig jaar stond er geen Bob Popcorn boek in de lijst. Marloes van Eck houdt in de 80e aflevering van de Grote Vriendelijke Podcast een klein vriendelijk betoog om Bob er dit jaar WEL op te krijgen. Beluister de aflevering hier. 

Lees meer »

Kinderboekenweekspektakel Deventer

Dit weekend zijn we in Apeldoorn en Deventer voor de laatste Bob Popcorn feestjes van deze kinderboekenweek. Apeldoorn zit vol, maar kom je ons opzoeken in de bibliotheek van Deventer? Het wordt één groot kinderboekenweekspektakel met optredens en workshops van nog veel meer leuke auteurs en illustratoren waaronder Tjibbe Veltkamp en Mylo Freeman!

Lees meer »