Bob Popcorn boekpresentatie en jubileumfeestje

Gepubliceerd op 7 mei 2024 om 13:09

Begin juni verschijnt ons nieuwe boek: Verzin en teken met Bob Popcorn. Een creatief doe-boek voor alle fans van Bob, maar ook voor iedereen die zin heeft om verhalen te verzinnen en te tekenen. Het boek zit vol grappige korte Bob Popcorn verhaaltjes, strips, schrijf- en tekentips en leuke opdrachten waarmee je net zo eigenwijs gaat denken als Bob . 

 

Zaterdag 8 juni presenteren we dit boek om 15:00 in boekhandel Donner in Rotterdam. Tegelijk vieren we ook ALLE Bob Popcorn boeken. Want Bob bestaat nu al zo'n 5 jaar en er zijn al meer dan 100.000 boeken verkocht! Heel veel kinderen lezen met plezier de verhalen over Bob en Ellis (deel 4 Meesterkok won net nog de Leesjury in België!) en daarom komen we graag samen op een mooi feest in de boekhandel.

 

Kom je ook? Dat zouden wij geweldig vinden. Het is gratis, maar je moet je wel even aanmelden, hieronder bij de boekhandel. 

Voor kinderen en hun ouders/verzorgers/leerkrachten. Toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat doe je door even te mailen naar boekhandel Donner via marketing@donner.nl. O.v.v. Bob Popcorn jubileumfeestje. Of gebruik de button. Wacht niet te lang, want er is echt maar beperkt ruimte. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.